Front - before Balcony Ironwork Front - after Front - before Hidden bin New back steps Elevation of steps Down steps Shady secluded seating Back, plan
Front - before Balcony Ironwork Front - after Front - before Hidden bin New back steps Elevation of steps Down steps Shady secluded seating Back, plan
jQuery Slider With Lightbox by WOWSlider.com v1.5

Brighton, Small garden

The front and back gardens of this elegant Georgian house both needed a rethink.

In the front the circular pattern of the balcony ironwork inspired the formal circular box edged bed softened by a cloud of lavender. The yew hedge screening the street also hides a space for recycling bins.

At the back the steps from the basement area were redesigned to improve their safety and appearance and the small courtyard replanted to provide a peaceful shaded haven.